KADROMUZ

YILMAZ YARDIM - MÜDÜR

Trabzon’un Tonya ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Trabzon Merkez 100. Yıl İlköğretim Okulunda okudu. Orta öğrenimi ise Trabzon Lisesinde tamamladı.2001 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun olduktan sonra aynı yıl Şalpazarı Lisesine Rehber Öğretmen olarak atandı. 2004 yılında İşitme Engelliler Meslek Lisesine tayin oldu. Daha sonra 2005 yılında müdür yardımcısı olarak Erdoğdu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezine atandı.2011 yılında Akçaabat Söğütlü Anaokuluna Müdür olarak atandı.2012 yılında müdür yardımcısı olarak tekrar Erdoğdu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezine geri döndü. 2013 yılında Okan Üniversitesi İşletme alanında yüksek lisans yaptı.21.10.2013 tarihinde Ömer Burak Terzi Özel Eğitim Anaokuluna Müdür olarak atandı. 2018 Ağustos Ayında Çamlık İşitme Engelliler İlk-Ortaokulunda Müdür olarak göreve başladı.Evli ve 2 çocuk babasıdır.